Η εταιρία μας

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Βλαχούλη Αρετή ΕΕ ειδικεύεται από το 1999 στην διακόσμηση του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες διακοσμητικές και εξειδικευμένο συνεργείο, αναλαμβάνοντας  μετρήσεις, δειγματισμό και τοποθέτηση πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό και ενημέρωση των νέων τάσεων.

Διαθέτουμε δικό μας πλήρως εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα εργαστήριο επιβλέποντας κάθε στάδιο των έργων μας. Επίσης αναλαμβάνουμε έργα σε σκάφη-κότερα και δεχόμαστε ειδικές ραφές κατά παραγγελία.  Η πολυετής εμπειρία μας, και το μεγάλο portfolio που διαθέτουμε μας καθιστούν ως μια δυνατή επιλογή για να συνεργαστείτε μαζί μας.

Το κατάστημά μας

Σας προσκαλούμε στο φυσικό μας κατάστημα στην Θεομήτορος 16 στον Άλιμο να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας λύσουμε όποιες απορίες έχετε.

Στον χώρο μας θα μπορείτε να δείτε από κοντά τις εξαιρετικές ποιότητες που, έχουν τα προϊόντα μας αλλά, και την πληθώρα συλλογών σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design.

Ενδεικτικά, οι συλλογές μας αποτελούνται από κουρτινόξυλα, ρόλλερς, στόρια, περσίδες, μηχανισμούς, μοκέτες, ριχτάρια, κουρτίνες και ταπετσαρίες.

Είμαστε στην διάθεση σας, να συζητούμε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο ώστε, να μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι, ανανεωμένοι αποκτώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.